Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli, 'vur de vuralım' sloganlarına cevap vermedi (1)

Bahçeli, 'vur de vuralım' sloganlarına cevap vermedi (1)

İzmir'de 'Bayrak' mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'vur de vuralım' sloganlarına cevap vermedi.MHP'nin, İzmir'de düzenlediği "Bayrak Mitingi" için çok sayıda kişi, saatler önce ellerinde bayraklarıyla Gündoğdu...

  • Ege Postası
  • 20.04.2013 - 18:04
İzmir'de 'Bayrak' mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'vur de vuralım' sloganlarına cevap vermedi.

MHP'nin, İzmir'de düzenlediği "Bayrak Mitingi" için çok sayıda kişi, saatler önce ellerinde bayraklarıyla Gündoğdu Meydanı'na geldi. Çeşitli şehirlerden otobüslerle gelen katılımcıların Türk ve parti bayrakları yanı sıra Azerbaycan ve KKTC bayrakları da taşıdıkları görüldü. Bazı balıkçı teknelerinin de denizden destek verdiği mitingde, katılımcılar alana üst araması yapılarak alındı, polis helikopteri devriye attı. MHP'nin, İmralı ile yürütülen çözüm sürecine karşı düzenlediği 'Bayrak' mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Öl de ölelim, Vur de vuralım" sloganları atan kalabalığa hitap etti. Atılan sloganlara cevap vermeyen Devlet Bahçeli, "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" adı altında açık hava toplantılarının ilkini geçen ay Bursa'da, ikincisini ise "Bayrak Mitingi" temasıyla bugün İzmir'de gerçekleştirildiğini söyledi.

Bahçeli, Türk bayrağının Uluabatlı Hasan'ın fedakarlıklarıyla küffarın burcuna dikildiğini, Çanakkale ve milli mücadele şehitleriyle vatanın üzerine yükseldiğini ifade ederek, ''Bugün bizimle birlikte yükseklerdeki yerini muhafaza edeceksin. Dün Viyana önlerine kadar rehberlik yaptın. Kocatepe'den İzmir'e sel gibi aktın. Bugün de geleceğe kurşun gibi varacaksın. Yemen'de sığınak, Balkanlarda evlad-ı fatihanın varlık ve birlik yolunda nişanesi, Afrika'da itibarımızın payesi oldun. Bu yüzdendir ki sana selam vermeden geçen her zanlıyı hasım bildik sanki, seni çiğnemeye kalkışan her bedbahta nefret duyduk. Sen ki İslamın sancağı, Türklüğün müjdesi oldun. Mazlumlara ümit verdin, zorbaları kahrettin, sevdanla yaktın, hasretinle kavurdun, varlığınla göğsümüzü kabarttın, yokluğunda deliye çevirdin, bil ki bayrağım, senin altında doğduk, senin etrafından toplandık, seninle soluklandık, senin altında da öleceğiz" şeklinde konuştu.

Türk milletini böldürmeyeceklerini söyleyen Bahçeli, "Yahudi cesaret ödülü alman seni Yahudi yapmamıştır. Akdamar Kilisesi'ni onarman seni Ermeni yapmamıştır. Sümela Manastırı'nda ayin yaptırman seni Ortodoks yapmamıştır. Orhun Anıtları'na ve Tonyukuk'a gitmen de seni Türk ve milliyetçi yapmayacaktır" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.