Dolar 34,1099
%0.28
Euro 38,1139
%0.15
Altın 2.860,980
%1.12
Bist-100 9.956,00
%-0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçesine giren sürünün çobanını öldürdü

Bahçesine giren sürünün çobanını öldürdü

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, Mehmet Ali Aslan (75), koyun sürüsü bahçesine giren çoban Hikmet Duman'ı (36) çıkan tartışmada pompalı tüfekle öldürdü. Jandarma tarafından gözaltına alınan Aslan, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Öte yandan olayın güvenlik kamerası görüntülendiği ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 27.08.2024 - 12:23
  • Güncelleme: 27.08.2024 - 21:10

Olay, önceki gün Tekkeköy Mahallesi'nde meydana geldi. Çobanlık yapan Hikmet Duman'ın koyunları Mehmet Ali Aslan'ın incir bahçesine girdi. Aslan ile Duman arasında bu nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Aslan, pompalı tüfeğiyle Duman'a ateş etti. Hikmet Duman, karnından ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hikmet Duman, dün gece hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan ve jandarma tarafından gözaltına alınan Mehmet ali Aslan, işlemleri sonrası dün sevk edildiği adliyede tutuklandı. Aslan ile Duman arasında daha önce de koyunların bahçeye girmesi nedeniyle tartışma çıktığı öğrenildi. 

ÇOBANIN VURULMA ANI KAMERADA

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde Mehmet Ali Aslan’ın, koyunları bahçesine giren çoban Hikmet Duman'ı pompalı tüfekle öldürdüğü olayın güvenlik kamerası görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntüde, Aslan'ın pompalı tüfekle ateş ettiği yoldan geçen bir kişinin kaçması ve ardından Duman ailesinden bazı kişilerin gelmesiyle çıkan kavga yer alıyor. Ayrıca kavga sırasında Hikmet Duman'ın vurulup, yere düşme anı ve bir mahallelinin Aslan'ın elinden aldığı tüfeği ilerideki çitlere dayaması da görüntülerde yer alıyor.

Öte yandan, cinayet şüphelisi Mehmet Ali Aslan ile Duman ailesi arasında koyun sürüsünün bahçeye girmesinin yanı sıra muhtar adaylığı ve diğer bazı nedenlerden dolayı da geçmişe dayalı husumet bulunduğu ileri sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.