Dolar 34,2793
%0.02
Euro 37,5122
%0.04
Altın 2.929,270
%0.04
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Avcı Milli Eğitim müdürleriyle biraraya geldi

Bakan Avcı Milli Eğitim müdürleriyle biraraya geldi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de 14 ilden gelen Milli Eğitim ve okul müdürleriyle Ortaöğretimin Yeniden Yapılandırılması Değerlendirilme Toplantısı’na katıldı. Eğitim sisteminde yapılan çalışmaların daha verimli hale...

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 11:34
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de 14 ilden gelen Milli Eğitim ve okul müdürleriyle Ortaöğretimin Yeniden Yapılandırılması Değerlendirilme Toplantısı’na katıldı. Eğitim sisteminde yapılan çalışmaların daha verimli hale getirilmesi için düzenlenen toplantıda Avcı, "Çalışmalarımız, Türk Milli Eğitimi’nin mevcut sorunlarının çözümünde ve önünün daha da açılmasında büyük katkılar sağlayacaktır." dedi.

Bakan Avcı, Anemon Otel’deki toplantıda yaptığı konuşmada, ortaöğretimin yeniden yapılandırılması konusunda bilgi alışverişinde bulunacaklarını söyledi. Avcı, “Sizleri sadece bu toplantılarla meşgul etmeyeceğiz. Eskişehir'i tanıma ve görme fırsatını da tanıyacağız.” diye konuştu. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

EGİTİM SEN’DEN EYLEM

Bu arada toplantının olduğu otelin önünde, Eğitim Sen üyeleri bir basın açıklaması yaptı. 4+4+4 eğitim siteminin sıkıntılarla başladığını ve ilk eğitim döneminde birçok problem ortaya çıkardığını savunan grup, sloganlar atarak olaysız bir şekilde dağıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.