Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Bak'tan Halkapınar ve Karabağlar'a ziyaret

Bakan Bak'tan Halkapınar ve Karabağlar'a ziyaret

ALTINORDU'nun ev sahipliğinde düzenlenen U12 İzmir Cup Turnuvası'na katılıp inşaatı süren Alsancak Stadı'nı gezen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İzmir'deki programını sürdürdü

  • Ege Postası
  • 07.04.2018 - 13:24

Bak, bugün İzmir Valisi Erol Ayyıldız'la birlikte önce Halkapınar Spor Salonu ve Atatürk Stadı Kompleksi içindeki cimnastik salonuna gidip incelemelerde bulundu. Bak, burada aralarında Demet Mutlu, Göksu Üçtaş Şanlı, İbrahim Çolak ve Ahmet Önder'in de bulunduğu sporcularla bir araya geldi.

Bakan Bak, daha sonra yapımı tamamlanan ve Türkiye Atletizm Federasyonuna devredilen 200 kişilik sporcu kamp eğitim merkezini gezdi.

Seha Aksoy Atletizm Pisti ve Atatürk Stadı'ndaki güreş salonunda da incelemelerde bulunan Osman Aşkın Bak, buradaki sporcularla bir süre sohbet etti.

Bu ziyaretlerin ardından Karabağlar Yunus Emre Mahallesin'nde yapımı süren Gençlik ve Spor Merkezi'ne gelen Bakan Bak, tesisi dolaştı. Spor salonu ve ofisleri gezen Bak, merkezi beğendiğini ifade etti. 

Vatandaşlar ve çocuklarla sohbet eden Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Çocuklara burada gönüllerince spor yapabileceklerini ifade eden Bakan Bak, 2 ay içinde Gençlik ve Spor Merkezi'nin hizmete gireceği müjdesini verdi. Mahalle sakinleriyle bol bol hatıra foroğrafı çektiren Bak, ardından Aydın'a gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılaşamak için Adnan Menderes Havalimanı'na doğru yola çıktı. (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.