Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Çağlayan: Annelerin sevgisi karşılıksız ve sonsuz

Bakan Çağlayan: Annelerin sevgisi karşılıksız ve sonsuz

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ailenin temel direği annelerin sevgisinin karşılıksız ve sonsuz olduğunu söyledi.    Çağlayan, Anneler Günü için yayımladığı mesajında, “Bugün dünyanın en güzel ve en anlamlı günlerinden...

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 10:25
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ailenin temel direği annelerin sevgisinin karşılıksız ve sonsuz olduğunu söyledi.

    Çağlayan, Anneler Günü için yayımladığı mesajında, “Bugün dünyanın en güzel ve en anlamlı günlerinden biri. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, sonsuz şefkatiyle yolumuzu aydınlatan annelerimizin günü. Bizleri doğuran, yemeyip yediren, giymeyip giydiren, bütün zorluklara göğüs geren annelerimizin günü.” dedi.

    Ailenin temel direği annelerin sevgisinin karşılıksız ve sonsuz olduğunu hatırlatan Çağlayan, “Ailenin temel direğidir annelerimiz. Onların sevgisi karşılıksız ve sonsuzdur. En zor anlarda, sığınacağımız sevgi ve şefkat limanıdır. Bekledikleri, istedikleri, bizlerin hayatının daha iyi olmasıdır. Bir tebessüm, bir gülücük, bir demet gül, onları mutlu etmeye yeter. Dünyanın en kutsal varlıklarına ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet, annelerin ayakların altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal, annelerin ne kadar değerli olduğunu müjdelemiştir. 'Cennet, ayaklarının altında' olan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor; sevdikleriyle, evlatlarıyla sağlıklı bir ömür diliyorum.” temennisini iletti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.