Dolar 34,0862
%0
Euro 37,9678
%0.17
Altın 2.819,650
%0.12
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Çağlayan, Silifke SASİAD’ı ziyaret etti

Bakan Çağlayan, Silifke SASİAD’ı ziyaret etti

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Silifke’de yeni kurulan Silifke Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (SASİAD) ziyaret etti. SASİAD Başkanı Alphan Toygar, dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve beraberindeki...

  • Ege Postası
  • 28.07.2013 - 15:22
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Silifke’de yeni kurulan Silifke Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (SASİAD) ziyaret etti.

SASİAD Başkanı Alphan Toygar, dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve beraberindeki heyete, SASİAD’ın faaliyetleri ve projeleri konusunda bilgi verdi.
Çağlayan, "Ülke ekonomisinin kalkınması için mücadele veren derneklerin kendi bölgemizden yani Mersinimizden çıkması bizler için ayrı bir sevinç kaynağıdır." dedi.

Silifkeli işadamlarını dünya pazarındaki yerini alması ve Türkiye ekonomisine katkı sağlaması için Silifke Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği'ni kurduklarını belirten SASİAD Başkanı Alphan Toygar, yönetim kurulu ile birlikte aktif olarak çalışmalarına başladıklarını belirtti. Başkan Toygar, Silifke'nin meşhur yoğurdundan, tarım ürünlerine varıncaya kadar markalaşarak dünyaya pazarında yerini alması konusunda proje çalışmalarının oluşturulacağını ifade etti. Bu konuda kararlılık göstereceklerini ve Silifke'nin dünyaya açılan kapısı olacaklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.