Dolar 34,2135
%0.09
Euro 37,8617
%-0.61
Altın 2.934,930
%1.35
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Çelik, Musevilerin Roş Aşana Bayramı'nı kutladı

Bakan Çelik, Musevilerin Roş Aşana Bayramı'nı kutladı

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Musevilerin Roş Aşana Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajda, insanlar arasındaki inanç, kültür, dil ve etnik farklılıkları hoşgörü ortamında buluşturan özel günlerde, birlik ve beraberlik duygularının...

  • Ege Postası
  • 04.09.2013 - 19:37
Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Musevilerin Roş Aşana Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajda, insanlar arasındaki inanç, kültür, dil ve etnik farklılıkları hoşgörü ortamında buluşturan özel günlerde, birlik ve beraberlik duygularının yürekten hissedildiğini vurguladı.

        Museviler için evrenin yaradılışını temsil eden Roş Aşana Bayramı'nı en içten duygularla kutladığını belirten Çelik, mesajında, "İnançların özgürce yaşandığı, zulmün ve şiddetin olmadığı daha yaşanılabilir bir dünya, bayram günlerindeki bu arı duyguları yaşamımızın geneline yansıtabildiğimiz ölçüde var olacaktır. Bu düşüncelerle, birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış ve yapmakta olan coğrafyamızda yüzyıllardır birlikte huzurla yaşadığımız Musevi vatandaşlarımız ile tüm Musevi aleminin bu anlamlı güne dair hislerini paylaşıyor ve Roş Aşana Bayramı'nı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.