Dolar 32,6311
%0.22
Euro 35,3720
%0.22
Altın 2.476,280
%0.36
Bist-100 10.873,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Çelik'ten Başkan Tartan'a teşekkür

Bakan Çelik'ten Başkan Tartan'a teşekkür

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Belediye çalışanlarının sosyal güvenlik prim borçlarının bugüne kadar düzenli bir şekilde ödenmesini sağlayan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 26.05.2013 - 10:06
İZMİR - Prim borçlarının ödenmesi konusunda gösterilen duyarlılığa mektup göndererek teşekkür eden Bakan Çelik, “Belediye Başkanlığınızın 2012 Aralık dönemi itibariyle kurumumuza borcunuz bulunmuyor. Sosyal güvenlik prîm borçlarınızın ödenmesi konusunda gösterilen duyarlılık nedeniyle teşekkürlerimi bildiririm. Gelecek nesillere gelişmiş ve refah seviyesi yükselmiş bir ülke bırakılmasına katkı sağlayacak olan primlerinizin ödenmesindeki hassasiyetinizin devamı dileğimle yerel yönetimdeki hizmetlerinizde başarılar ve kolaylıklar dilerim” dedi.
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan da göreve geldikten sonra Belediye bütçesinin en verimli şekilde kullanılmasına özen gösterildiğini belirterek, “ Özellikle çalışanlarımızın primlerinin ödenmesi konusunda çok hassas davrandık. Pirimler, zamanında ve tam olarak yatırıldı. Belediyemizin Sosyal Güvenlik Kurumu dahil, hiçbir kurum ve kuruluşa bir kuruş borcu bulunmamaktadır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.