Dolar 34,2023
%-0.01
Euro 37,9200
%0.39
Altın 2.911,180
%-0.63
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Çelik’in Turizm Haftası mesajı

Bakan Çelik’in Turizm Haftası mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Zengin tarihi birikimi, kültürel çeşitliliği ve doğal güzellikleri ile Türkiye, insan merkezli ve çevreye duyarlı politikalar sonucunda dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri haline gelmiştir."...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 12:40
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Zengin tarihi birikimi, kültürel çeşitliliği ve doğal güzellikleri ile Türkiye, insan merkezli ve çevreye duyarlı politikalar sonucunda dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri haline gelmiştir." dedi.

Çelik, Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Bakan Çelik’in mesajında, "Dünyanın önde gelen sektörlerinden birisi olan turizm, ülkelerin kalkınmasına katkıda bulunmasının yanı sıra, kültürler arasında etkileşimi arttırmak suretiyle dünya barışına da önemli katkılarda bulunmaktadır. Zengin tarihi birikimi, kültürel çeşitliliği ve doğal güzellikleri ile Türkiye, insan merkezli ve çevreye duyarlı politikalar sonucunda dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri haline gelmiştir. Hedefimiz, geçtiğimiz yıl yaklaşık 32 milyon olan ziyaretçi sayımızı 2023’de 50 milyona çıkartmaktır. Gerek Hükümetimiz, gerekse özel sektör tarafından atılan kararlı adımlar sonucunda bu hedefe daha kısa sürede ulaşılacağına olan inancımız tamdır.” ifadeleri yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.