Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Eroğlu sünnet şölenine katıldı

Bakan Eroğlu sünnet şölenine katıldı

Kadifekale’de düzenlenen “Sünnet Şöleni” Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun iştiraki ile gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 01.06.2015 - 09:22
İZMİR - AK Parti Konak İlçe Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirmek maksadıyla düzenlenen merasime katılan Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.
Kadifekale’ye gelince eski hatıralarının canlandığını söyleyen Prof. Dr. Veysel Eroğlu, akrabalarından bazılarının burada yaşadığını ve zaman zaman onları ziyarete geldiğini kaydederek bölge halkının kendisini de Kadifekale’li olarak görmelerini istedi.



Konuşmasında kardeşlik hususuna vurgu yapan Prof. Dr. Veysel Eroğlu şöyle konuştu;” Burada her şehrimizden çocuklarımız var bizler birlik, beraberlik kardeşlik içinde yaşıyoruz. Bu birliğimizi, beraberliğimizi bu topraklar uğruna canlarını feda eden şehitlerimize borçluyuz. Bu ülke topraklarında gözü olanlar var ama onlara karşı da bizim birliğimiz beraberliğimiz var”.
Sünnet çocuklarının ailelerini de tebrik eden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Allah bu çocuklarımızın mürüvvetini de bizlere göstersin inşallah” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.