Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Yardımcısı Mercan Muğla'daki kömür sahalarını inceledi

Bakan Yardımcısı Mercan Muğla'daki kömür sahalarını inceledi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan, Muğla'daki termik santrallerin enerji ihtiyacını karşılayan kömür havzalarında incelemelerde bulundu. Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürü Mustafa Aktaş, Genel Müdür...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 17:45
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan, Muğla'daki termik santrallerin enerji ihtiyacını karşılayan kömür havzalarında incelemelerde bulundu. Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürü Mustafa Aktaş, Genel Müdür yardımcıları Tuğrul Alper ve Mustafa Özdingiş, Daire başkanları Ali Sağır, Süleyman Karakoç, Ergül Kurt ve Mustafa Ziypak ile birlikte yetkililerden brifing aldı.

Yatağan bölgesindeki kömür havzalarında yapılan incelemenin ardından GELİ Müessese Müdürlüğü'nde öğle yemeği yiyen Bakan Yardımcısı Mercan, daha sonra Stratonikeia antik kentine geçti. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın da eşlik ettiği gezide, kazı başkanı olan PAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilal Söğüt, tarihî eserler hakkında bilgi verdi. Stratonikeia’ya hayran kalan Murat Mercan, geniş bir zamanda bir daha gezerek ayrıntılı bilgi almak istediğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.