Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakanlar Kurulu başladı

Bakanlar Kurulu başladı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık merkez binada toplandı. Saat 13.30'da toplanan kurulda özellikle Reyhanlı saldırısının ardından yaşanan gelişmelerin ele alınması bekleniyor. Ayrıca çözüm sürecine...

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 13:53
Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık merkez binada toplandı.

Saat 13.30'da toplanan kurulda özellikle Reyhanlı saldırısının ardından yaşanan gelişmelerin ele alınması bekleniyor. Ayrıca çözüm sürecine ilişkin de değerlendirmelerin yapılması beklenen toplantıda dış gündem maddesi olarak da Suriye'nin görüşüleceği belirtiliyor. Maliye Bakanlığı'nda yapılan açıklamaya göre, Gelir Vergisi Taslağı da bugün Bakanlar Kurulu'nda imzaya açılacak. Arazilerin miras yoluyla bölünmesinin önüne geçmek için başlatılan yasal ve yapısal değişiklikler de ele alınacak.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker geçen hafta yaptığı açıklamada, arazilerin miras yoluyla bölünmesinin önüne geçmek için başlatılan yasal ve yapısal değişikliklerin Bakanlar Kurulu'nda imza beklediğini belirtmişti. Eker, "Düzenleme, Başbakan'ın imzasını bekliyor, geçen hafta yoktu, yurt dışındaydı. Bakanlar Kurulu'nda imzalar tamamlanmak üzere. Değişiklik, TBMM'ye çok kısa bir süre içerisinde gelecek." demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.