Dolar 34,0895
%0.01
Euro 37,9290
%0.07
Altın 2.813,830
%-0.08
Bist-100 9.758,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakır tele hayat veriyorlar

Bakır tele hayat veriyorlar

Konak Belediyesi Melahat Yılmayan Öğrenme Evi çeşitli kurslarla kadınların hayatına farklılık getiriyor. Bakır telle takı tasarımı yapan kadınlar büyük emek vererek birbirinden değerli kolyeler, küpeler, yüzükler, yaka iğneleri üretiyor

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 09:00
İZMİR - El işi öğretmeni Nil Yılmaz öğrendiği her yeni tasarımı, el işini öğrencilerine aktarabilmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Kadınların çok gayretli, meraklı ve becerikli olduğunu ifade eden Yılmaz, “Onlara yeni şeyler öğretebilmek için ben de her geçen gün kendimi biraz daha geliştiriyorum. Kadınların yaşamlarına küçük, sihirli dokunuşlarla renk kattığımızı düşünüyorum. Bu merkez pek çok kadın için hobi merkezi olmakla birlikte aynı zamanda rehabilitasyon merkezi görevini de görüyor” diye konuştu.
Değme tasarımcılara taş çıkartırcasına kusursuz ve zevkli eserler ortaya çıkaran kursiyerler haftanın birkaç gününü hobi kurslarına gelerek zamanlarını değerlendirdiklerini, bu sayede yeni dostluklar kurduklarını belirtti. Kursiyer kadınlar, “Burada zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Hem yeni şeyler öğrenip, üretim yapıyoruz hem de hayata dair paylaşımlarda bulunarak birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz. Takı yaparken aynı zamanda hayatımıza da katkıda bulunuyoruz. Buradan eve mutlu dönüyoruz. Yöneticilere ve bize bu fırsatı sunan Başkan Tartan’a teşekkür ediyoruz” dedi.





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.