Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçovalı annelerden alkışlı protesto

Balçovalı annelerden alkışlı protesto

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Başkanlığı, Anneler günü nedeniyle bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya katılan anneler iktidarın politikalarına alkış tutarak tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 09.05.2015 - 09:56
CHP Balçova İlçe Başkanlığı, Anneler günü nedeniyle Termal Otel Kardelen Salonu’nda bir kahvaltı düzenledi. Yoğun katılım olan kahvaltıya Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Ali Yiğit ile belediye meclis üyeleri de katıldı. Ev sahibi CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz Annelerin değerinin her şeyin üstünde olduğunu ifade ederek “Biz annelerimizin en önemli varlığı olan çocuklarımızın geleceği için mücadele ediyoruz” dedi.

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise yaptığı konuşmada kadınların hayatın ner alanında olmaları gerektiğini ifade ederek “Evine bakan anne, yemek pişiren anne, çocuğuna bakan anne. Ama ülkemizde annelere değer verilmiyor. Bir kadına sadece annelik ve evine bakma misyonu yükleyemezsiniz. Kadın hayatın her alanında olacak ki ülkemiz yaşanabilir olsun, dünyamız yaşanabilir olsun” diye konuştu.

Kadınların her gün karşılaştıkları sorunları anlatan sunumların ardından Balçovalı Anneler Kadınları ikinci planda gören hükümet politikaları ve geçim sıkıntısı nedeniyle iktidarı alkışlayarak protesto etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.