Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balıkesirspor PTT 1. Lig'in ilk yılında göz kamaştırıyor

Balıkesirspor PTT 1. Lig'in ilk yılında göz kamaştırıyor

PTT 1. Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, beş maçta aldığı beş galibiyetle adından söz ettiriyor. Ligde hiç gol yemeyen takım unvanını kazanan Kırmızı-Beyazlı ekip, ertelenen Fethiyespor maçının da onaylanmasıyla liderlik koltuğuna oturacak....

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 16:23
PTT 1. Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, beş maçta aldığı beş galibiyetle adından söz ettiriyor. Ligde hiç gol yemeyen takım unvanını kazanan Kırmızı-Beyazlı ekip, ertelenen Fethiyespor maçının da onaylanmasıyla liderlik koltuğuna oturacak.

Balıkesirspor, bu sezon çıktığı PTT 1. Lig'nde aldığı başarılı sonuçlarla en başarılı ekip oldu. İlk beş maçı kayıpsız kapatan Kırmızı-Beyazlılar, kalesinde hiç gol görmeden yoluna devam ediyor. Beş maçtan da galibiyetle ayrılan Balıkesirspor, rakip fileleri 10 defa havalandırdı. Dün evinde oynadığı Boluspor maçını da kazanarak beşte beş yaptı ve puanını 15'e yükseltti.

Üç yılda iki lig birden yükselen Balıkesirspor'da yüzler gülüyor. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, sonuçlardan sonra bir anda ilgi odağı haline geldi. Teknik Direktör İsmail Ertekin, alınan puanların çok sevindirici olduğunu belirterek, hedef takım haline geldiklerini söyledi. Kırmızı-Beyazlı takımın tarihe geçen ilk yabancı oyuncusu Ganalı santrafor Kwame Amponsah Karikari ve Atakore Lalawel'in porformansları da teknik heyeti memnun etti. İsveç'in AIK Stockholm takımından bir yıllığına kiralanan Karikari ve Lalawel, taraftarın gözdesi oldu. Sahadaki performanslarıyla skora etki eden iki yabancı oyuncu, kısa sürede takıma uyum sağladı. PTT 1. Lig'in yeni ekibinin şimdiki hedefi ise Süper Lig'e çıkmak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.