Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balkonda asker eğlencesi izlerken maganda kurşunuyla yaralandı

Balkonda asker eğlencesi izlerken maganda kurşunuyla yaralandı

MANİSA’da, evinin balkonundan, sokaktaki asker uğurlama eğlencesini izleyen 23 yaşındaki Bilal Gerçek, nereden ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan mermiyle yaralandı. Sağ şakağını sıyırarak geçen mermiyle yaralanan Gerçek ayakta tedavi edildi.

  • Ege Postası
  • 09.02.2013 - 13:05

MANİSA Olay, Manisa Tevfikiye Mahallesi 3819 Sokak’ta dün akşam saatlerinde meydana geldi. Sokaktaki asker eğlencesini 4 numaradaki apartmanın ikinci katındaki evinin balkonundan izleyen Bilal Gerçek, nereden ateşlendiği henüz belirlenemeyen tabancadan çıkan mermiyle başından yaralanıp kanlar içinde yere yığıldı. Gürültü üzerine balkona koşan baba Ahmet Gerçek, oğlunu görünce şoke oldu. Kısa süreli şokun ardından baba Gerçek, kendi otomobiliyle yaralı oğlunu, Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hastanede tedaviye alınan Bilal Gerçek’e isabet eden merminin sağ şakağını sıyırdığı belirlendi. Ayakta tedavi edilen Bilal Gerçek taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, asker eğlencesine katıldığı belirtilen 8 kişinin ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı. Sokakta da inceleme yapan polis, çöp bidonu yanında 2 boş kovan buldu.

Ölümden dönen Bilal Gerçek, "Balkona asker eğlencesini izlemek için çıktım. Daha sonra silah sesi geldi. Daha sonra da başımdan kan gelmeye başladı. Ondan sonra bayılmışım. Babam beni hastaneye götürmüş. Komşuların söylediğine göre 4 el ateş edilmiş" diye konuştu. Gerçek, kendisinin de 6 ay önce askerden geldiğini ve asker eğlencelerinin hüzünle değil, neşeyle bitmesi gerektiğini kaydetti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.