Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bangladeşli iş adamlarından Sincan ve Etimesgut'a işbirliği ziyareti

Bangladeşli iş adamlarından Sincan ve Etimesgut'a işbirliği ziyareti

Türkiye Sanayici ve İşadamları Konfederasyonu (TUSKON) tarafından düzenlenen 18. Dünya Ticaret Zirvesi’ne katılmak üzere Türkiye'ye gelen Bangladeşli işadamları Sincan ve Etimesgut’ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. 2 gün süren program...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 12:17
Türkiye Sanayici ve İşadamları Konfederasyonu (TUSKON) tarafından düzenlenen 18. Dünya Ticaret Zirvesi’ne katılmak üzere Türkiye'ye gelen Bangladeşli işadamları Sincan ve Etimesgut’ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. 2 gün süren program kapsamında konuk işadamları söz konusu ilçelerdeki Sirus Ahşap, Comm Aydınlatma, Aksapark, Elfa Metal, Genpower ve ASM İnşaat gibi firmalar ziyaret ederek, işbirliğini konuştu.

Konuk işadamlarını ağırlayan Sincan Etimesgut Sanayici ve İşadamları Derneği (SİSİAD)'nin Yönetim Kurulu Üyesi Murat Pekkol, “TUSKON tarafından yapılan iş ziyaretleri kapsamında daha önce de Moldova, Gine, ve Filipinlerden gelen işadamı heyetlerini ağırladık. Artık SİSİAD tarafından geleneksel hale gelen bu işadamı heyetlerini bölgemizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Katılımlarından dolayı Bangladeş’den gelen işadamlarımıza ve basın mensubu üyelerine şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ederim.” dedi.

Programın sonunda Bangladeş İş Heyeti adına Bangladeş-Türk Ticaret Odası Genel Sekreteri SİSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Pekkol’a plaket takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.