Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Barınağın minik ziyaretçileri

Barınağın minik ziyaretçileri

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde minik öğrenciler, barınaktaki hayvanları ziyaret etti. Çocuklar, barınaktaki kedi ve köpeklere mama getirdi.

  • Ege Postası
  • 05.10.2016 - 10:43

Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Hayvanları Koruma gününde öğrencileri ağırladı. İlçede eğitim veren farklı okulların anasınıf ve ilköğretim okulu öğrencilerinden oluşan gruplar, barınağı ziyaret etti. Barınakta bulunan kedi ve köpekleri yakından inceleyen çocuklar, hayvanlarla çeşitli oyun oynadı. Ziyaret kapsamında minik öğrenciler getirdikleri mamaları hayvanlara verdi. Barınakta görevli yetkili personel tarafından çocuklara, barınağın işleyişi ve hayvanlar hakkında bilgiler verildi. 

Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, "4 Ekim, dünya üzerinde yok olma tehdidi altında bulunan hayvan türlerine dikkat çekmek amacıyla 1931'den bu yana çeşitli ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de her yıl kutlanmaktadır. Hayvan sevgisini gelecek nesillere aşılamamız gerekiyor. Ödemiş Belediyesi olarak okullarımızla işbirliği ile eğitim çalışmaları yapıyoruz. Çocuklara hayvan sevgisini ve belediyemiz bünyesinde hizmet veren barınağımız hakkında bilgiler veriyoruz. Talepler doğrultusunda da öğrencilerimi barınağımızda ağırlıyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.