Dolar 34,1485
%-0.04
Euro 37,9060
%-0.68
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Barış Ekmeği Festivali’nde konser çoşkusu

Barış Ekmeği Festivali’nde konser çoşkusu

Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği 4. Uluslar Arası Barış Ekmeği Festivali’nde sanatçı Mustafa Ceceli ile Esenler halkını buluşturdu.Mustafa Ceceli, Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen...

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 11:20
Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği 4. Uluslar Arası Barış Ekmeği Festivali’nde sanatçı Mustafa Ceceli ile Esenler halkını buluşturdu.

Mustafa Ceceli, Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Uluslar Arası Barış Ekmeği Festivali’nde sahne aldı. Esenler Dörtyol Meydanı’nda gerçekleşen konsere binlerce Esenlerli katıldı. Alkışlarla sahneye çıkan Ceceli, "Esenler esmeye hazır mısınız'" diye vatandaşlara seslendi ve ‘Es’ adlı şarkısıyla konserine başladı. Şarkı arasında yaptığı konuşmada, Esenler’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren sanatçı, konseri düzenleyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya teşekkür etti. Konseri bir süre takip eden Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da Dörtyol Meydanı’nı dolduranlara, "Nasıl eğleniyor musunuz'" diye sorduktan sonra "Siz Mustafa kardeşimi arzu ettiniz, biz de Mustafa kardeşimi getirdik. Hayırlı olsun. Mustafa kardeşime hoş geldiniz diyorum. Esenler’i bir daha unutamayacak. Bu katılımla beraber unutamayacağı bir günü yaşayacak." diye konuştu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.