Dolar 32,6917
%0.09
Euro 35,4263
%-0.05
Altın 2.479,370
%-1.28
Bist-100 10.864,00
%0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baro Başkanı Özcan'ın yoğun mesaisi

Baro Başkanı Özcan'ın yoğun mesaisi

İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, Gümülcine'de bir dizi resmi temaslarda bulundu. Syriza'nın zaferiyle sonuçlanan seçimleri de yakından takip eden Başkan Özcan, ilk olarak Syriza'dan milletvekili seçilen Mustafa Mustafa'yı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 02.02.2015 - 13:47
İZMİR- Aleksis Çipras'ın zaferini değerlendiren Aydın Özcan, sosyal demokratların, sol ittifakın elde ettiği başarının Yunan halkına ekonomik ve sosyal yaşamda barış ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu ve milletvekili Mustafa Mustafa'ya da başarılar diledi.
Halen anne ve babasının Gümülcine'de yaşadığını, zaman zaman da onları ziyaret ettiğini belirten Başkan Özcan, meslektaşı olan Gümülcine Barosu Başkanı Georgos Kibaridis'i de ziyaret ederek Yunanistan'da hukuksal alandaki uygulamalar hakkında bilgiler aldı ve Gümülcine Barosu'yla  ortak projelere imza atmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Programına Gümülcine Türk Gençlerbirliği Başkanı Koray Hasan'ı ziyaret ederek devam eden Aydın Özcan, burada da derneğin çalışmaları hakkında Başkan Hasan'dan bilgiler aldı.



Sadık Ahmet simge isimdir

Özcan son olarak da Dr. Sadık Ahmet'in kurucusu olduğu Dostluk Eşitlik ve Barış Partisi Başkanı Mustafa Ali Çavuş'u da ziyaret ederek Dr.Sadık Ahmet'in Gümülcine halkına yaptığı hizmetleri hatırlattı ve Yunanistan Türkleri için Dr. Sadık Ahmet'in simge bir isim olduğunu vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.