Dolar 34,1934
%0.09
Euro 38,1077
%-0.15
Altın 2.893,170
%-0.93
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başarı için var gücümle çalışacağım

Başarı için var gücümle çalışacağım

Güney İli Bölge Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan göreve atandıktan kısa bir süre sonra kendisine bağlı tüm kamu hastanelerini gezerek güney bölgesinin sağlık tesislerini yerinde inceledi.

  • Ege Postası
  • 05.12.2012 - 10:08

İZMİR- Behzat Özkan ‘yapmış olduğum ziyaretlerde iyi niyetiyle var gücüyle çalışan tüm sağlık personeline, şahsımı bilgilendirdiklerinden ve fedakarca çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum’ dedi.

Başarı için “var gücümle” çalışacağım,

Sağlıkta dönüşüm programının eseri olan kamu hastaneleri birliklerinin insan odaklı bir temele dayandığını ifade eden Özkan; Sağlık Bakanlığı’nın son 10 yılda Sayın Bakan önderliğinde, çok güzel işler yaptığını ve yapmaya devam ettiğini belirtti. Prof. Dr. Behzat Özkan, İzmir ilinin sağlıktaki sorunların çoğunu çözmüş bir il olduğunu ve bu  başarı çıtasını daha yukarılara çıkarmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Herkesin şahsına ait bir karnesi olacak

Kamu Hastaneler Birliği'nin, sağlıkta ölçülebilir, değerlendirilebilir bir sistemi meydana getirdiğini açıklayan Özkan; 'sistem sayesinde her idareciye performans uygulaması gelmiştir. Herkesin şahsına ait bir karnesi olacak ve değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Bu karnede başarılı olursak görevimize devam edeceğiz. Hastaneler Birliği sadece daha verimli, performansı daha iyi takip edilen, daha kolay hizmet üretecek yeni bir sistem demektir. Vatandaşlarımız her şeyin en güzeline en iyisine layıktır. Biz de bunu başaracak güce, en iyisini yapacak enerjiye sahibiz.’  diye konuştu.

İzmir’e en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız

Yaptıklarını yeterli gören değil,  'daha ileriye nasıl gideriz, vatandaşımızın memnuniyetini nasıl daha fazla artırırız çabasıyla, hep birlikte omuz omuza bu yola devam edeceklerini ifade eden Prof. Dr. Behzat Özkan; bu birliğin en önemli mihenk taşlarını; sağlık personelinin fedakar çalışmalarının oluşturduğunu vurguladı.

Özkan, kaynakların verimli kullanıldığı, israfın en aza indirgendiği, güler yüzlü hizmet aşkıyla yanan bir sağlık ordusu ile güzel İzmir’e en iyi hizmeti sunmaya çalışacaklarını belirterek, "Herkes için sağlık" prensibini sadece sözde değil eyleme de geçirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz’ dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.