Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6361
%0.1
Altın 2.889,580
%-0.69
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Erdoğan: Benim başörtülü kardeşlerime el uzatanlara hesap soracağız

Başbakan Erdoğan: Benim başörtülü kardeşlerime el uzatanlara hesap soracağız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Benim başörtülü kardeşlerime el uzatanlara, Dolmabahçe Valide Sultan Camii’ne ayakkabıyla girerek 3 gün orayı işgal edenlere, orada alkol kullanan saygısızlara hukuk dairesi içerisinde gereken hesabı mutlaka...

  • Ege Postası
  • 16.06.2013 - 21:28
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Benim başörtülü kardeşlerime el uzatanlara, Dolmabahçe Valide Sultan Camii’ne ayakkabıyla girerek 3 gün orayı işgal edenlere, orada alkol kullanan saygısızlara hukuk dairesi içerisinde gereken hesabı mutlaka soracağız.” dedi.

İstanbul Kazlıçeşme'deki mitinge konuşan Erdoğan, “18 gün boyunca sokak sokak gezip terör estirenlere, benim başörtülü kardeşlerime el uzatanlara, yanında bebeği olduğu halde hem bebeğe hem annesine şiddet uygulayan ahlaksızlara, Dolmabahçe Valide Sultan Camii’ne ayakkabıyla giren 3 gün orayı işgal edenlere, orada alkol kullanan saygısızlara hukuk dairesi içerisinde gereken hesabı mutlaka soracağız.” ifadelerini kullandı.

Gençleri Gezi Parkı’na sokanlara seslenen Başbakan, “Neden bu gençleri siz bu şekilde Gezi Parkı’na soktunu? Yazık değil m? 18 gün bu ülkede Türkiye’nin değişik yerlerinde adeta terör estirdiniz. Yazık değil m? Bunun hesabını nasıl vereceksini? Bu ülke hukuk devleti. Hukuk devleti içerisinde neden bu yollara değil de farklı yollara tevessül ettini? Dolmabahçe Camii’nden Başbakanlık Ofisi'ne giderken yolda bir tane taş göremiyorum. Bu taşlar söküldü ve tanınmaz hale getirildi. Bu nasıl vatanseverli? Bunları ulusalcıyım diyenler aralarında nasıl barındırdılar'” şeklinde konuştu.

"DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE BÖYLE BAŞBAKAN GÖREMEZLER"

Başbakan Erdoğan, “Dünyanın hiçbir yerinde böyle Başbakan göremezler. Diyorlar ki ‘Sayın Başbakan çok sertsin, bazıları da diktatör’ diyor. Bu nasıl diktatör ki sizin gibi o Gezi Parkı’nı işgal edenlerle samimi çevrecileri kabul ediyor. Orada size gösteri yaptırtılacak ha, dünyada mümkün mü'” dedi.

Başbakan sözlerini şöyle sürdürdü: “Çıkmış bir tane partinin başkanı diyor ki, 'hesap yaptım, yaptığım hesaba göre, 780 bin kilometre karelik bu vatan topraklarına bu kadar ağaç ve fidan dikilmez.' Sen bu işten anlamazsın. Matematik de senin işin değil, çevrecilik de. Bu işler senin işin değil. Şöyle bir vaktin olursa, gerçi senin başka mesailerin var ama lütfen Orman ve Suişleri Bakanıma bir gidersen sana bunun dersini verir. Aynı zamanda profesördür.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.