Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Erdoğan, Kızılay'a kurban bağışında bulundu

Başbakan Erdoğan, Kızılay'a kurban bağışında bulundu

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kızılay’a 7 hisse kurban bağışında bulunduğunu söyledi.Türk Kızılayı Başkanı ve beraberindeki heyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Beşiktaş’taki...

  • Ege Postası
  • 02.10.2013 - 17:28
Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kızılay’a 7 hisse kurban bağışında bulunduğunu söyledi.

Türk Kızılayı Başkanı ve beraberindeki heyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Beşiktaş’taki çalışma ofisinde kabul etti. Görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Akar, “Başbakan ile Kızılay’ın meseleleri, Türkiye’deki afet, kan ve yurt dışı operasyonlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bu arada yaklaşmakta olan Kurban Bayramımız ile alakalı da kendisinden kurban vekaletini Türk Kızılayı’na vermesini arz ettik. Kendisi de kabul etti. Toplam 7 hisse kurban bağışını Türk Kızılayı’na yurtiçi ve dışında kesilmek üzere verdi. Bu durumdan dolayı ve Kızılay’a duyduğu güvenden dolayı Başbakanımıza teşekkürlerimi arz ederim.” ifadelerini kullandı.

Yurtiçi ve yurtdışı kurban bağış fiyatlarından bahseden Akar, “Türk Kızılayı olarak yurt içi ve yurt dışında kurban kesimi gerçekleştiriyoruz. Sizleri de Türk Kızılayı’nın vekaletle kurban kampanyasına katılmayı davet ediyorum. Bedeller, yurtiçi fiyatlarımız 575 TL, yurtdışı bir hisse 3 yüz TL. Yurtdışında kurban fiyatları daha ucuz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.