Dolar 34,1939
%-0.04
Euro 37,8936
%0.32
Altın 2.917,760
%-0.4
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Erdoğan'dan İzmir'i alırız mesajı

Başbakan Erdoğan'dan İzmir'i alırız mesajı

Başbakan Erdoğan: 'İdeolojik bakış nedeniyle AK Parti’ye oy verilmiyorsa bu algının kırılması lazım'

  • Ege Postası
  • 04.11.2013 - 12:09
İZMİR- AK Parti'nin gelenekselleşen Kızılcahamam Kampına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çarpıcı İzmir değerlendirmesi damgasını vurdu. Yeni Asır'dan Zafer Şahin'in haberine göre hükümet olarak İzmir'e 11 yıldır çok sayıda ve büyük yatırımlar yaptıklarını hatırlatan Erdoğan " 2014 yerel seçimlerinde İzmir'i alacağımıza inanıyorum" dedi.

Anketlere inanmayın
Kampın basına kapalı bölümünde milletvekilleriyle biraraya gelen Erdoğan, İzmir Miiletvekili Rıfat Sait'in "Bazı büyüklerimiz ideolojik bakış açısı nedeniyle İzmir'de işimizin zor olduğunu düşünüyor. Sayın Başbakanım bu bakış açısını nasıl değiştireceğiz'" sorusuna çarpıcı bir cevap verdi. İzmir'in alınmasının zor olduğu görüşüne kesinlikle katılmadığını belirten Erdoğan "Ben bu seçimlerde İzmir'de başarılı olacağımıza ve seçimi alacağımıza inanıyorum. Hiçbir siyasetçi böylesi ön yargılarla hareket etmemeli" diye konuştu. Uzun yıllar parti teşkilatlarında görev yaptığını ve sadece anketlere bakarak strateji belirlenmesinin yanlış olduğunu vurgulayan Erdoğan, İzmir ve Diyarbakır gibi muhalefetin elinde olan illerde AK Parti'yi gerilerde gösteren anketlere inanmadığını kaydetti.

Rapor istedi
Bu iki kente 11 yılda çok önemli ve büyük hizmetler götürdüklerini ifade eden Erdoğan "Nasıl oluyor da bu hizmetler bize oy olarak dönmüyo? İdeolojik bakış nedeniyle AK Parti'ye oy verilmiyorsa bu algının kırılması lazım. Hizmetlerimizin daha sağlıklı değerlendirilmesi için neler yapmamız gerekl? Bu konuda milletvekili arkadaşlarımızın raporlarını bekliyorum" dedi. Seçimleri kazanacak isimleri aday göstereceklerini vurgulayan Erdoğan'ın, AK Parti'nin son anketlerdeki oy oranını da yüzde 51.4 olarak açıkladı. (YeniAsır)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.