Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Yardımcısı Arınç: Manisa herkesin gıptayla baktığı bir il

Başbakan Yardımcısı Arınç: Manisa herkesin gıptayla baktığı bir il

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa’nın ekonomik ve tarım potansiyeli, kültür ve tarih varlıklarıyla herkesin gıptayla baktığı bir il olduğunu söyledi. Arınç, bir ay önce göreve başlayan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'a ilk...

  • Ege Postası
  • 01.07.2013 - 16:04
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa’nın ekonomik ve tarım potansiyeli, kültür ve tarih varlıklarıyla herkesin gıptayla baktığı bir il olduğunu söyledi. Arınç, bir ay önce göreve başlayan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'a ilk resmî ziyaretini yaptı. Vilayet binası önünde karşılanan Arınç, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Vali Savaş’a başarılar diledi ve başarılı olacağına inandığını ifade etti.

Vali Savaş'ın Nevşehir Valiliği yaptığı dönemde başarılı çalışmalara imza attığını aktaran Başbakan Yardımcısı Arınç, “Umarım buradaki hizmetlerinde de kendilerinden çok yararlanacağız. Manisa'da görev yapmak, hem onur hem ayrıcalıktır. Daha önce burada görev yapan Halil İbrahim Daşöz ve diğer valilerimize de teşekkür ediyoruz." dedi. Manisa'nın büyük bir il olduğunu ve yeni büyükşehir statüsü kazandığını hatırlatan Arınç, "İl merkezi, ilçe ve beldelerinin yüksek nüfusuyla, ekonomik ve tarım potansiyeli, kültür ve tarih varlıklarıyla herkesin gıptayla baktığı bir il. Hükümet ve Manisa temsilcileri olarak kendilerine her zaman destek olacağız. Manisa'daki bürokratların çok gayretli olduğuna ve valimizin çalışma temposunu yakalayacaklarına inanıyorum." diye konuştu.

Bülent Arınç, gazetecilerin bir sorusu üzerine kayınbiraderi Hakkı Tay'ın rahatsızlığı sebebiyle Manisa'ya geldiğini, Tay'ın yoğun bakım servisinde tutulduğunu, birkaç cümle kurabildiğini ve tedavisinin sürdüğünü söyledi.

Valilik ziyaretçi defterini de imzalayan Arınç'a, Abdurrahman Savaş tarafından ibrik ve vazo hediye edildi. Ziyaret, daha sonra basına kapalı devam etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.