Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakandan İzmir’de mini mitingler

Başbakandan İzmir’de mini mitingler

AK Parti İzmir Milletvekilleri aday tanıtım toplantısının ardından sahaya indi. AK Parti Teşkilat Başkanlığı ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) koordinasyonuyla hazırlanan programlar doğrultusunda çalışmaya başlayan adaylar öğlenden sonra başlayan sahurla biten bir çalışma takvimi uyguluyor. Öğleden sonra ziyaretler, akşam iftar, son durak ise sahur programları şeklinde şekillenen çalışma programlarına önümüzdeki günlerde Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılması bekleniyor. Yeniden İzmir Milletvekili adayı olan Başbakanın İzmir’de ilçelerde mini mitingler düzenlemesi bekleniyor. Milletvekili adayları sahaya indi

  • Ege Postası
  • 28.05.2018 - 12:48

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti'de milletvekili adayları sahaya indi. Her adayın, aday gösterildiği bölgenin SKM başkanlarının hazırladığı programlara uyacak olan milletvekili adayları, gruplar halinde ilçeleri dolaşacak. Yeniden İzmir'den milletvekili adayı olan Başbakan Adayı Binali Yıldırım da programının uygunluğu doğrultusunda ilçeleri dolaşarak mini mitingler gerçekleştirecek.

Seçim çalışma programı hakkında bilgi veren AK Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, her adayın beraberinde çalışma ekibi ve ilçe teşkilat mensupları olduğu halde öğleden sonra 14.00’te çalışmaya başladığını dile getirerek, milletvekili adaylarının ilçelerdeki SKM’lerin hazırladığı programlara göre önce esnafı, sivil toplum kuruluşları (STK) ve hemşehri dernekleri ile muhtarları ziyaret etmeye başladığını söyledi.

ÖĞLEDEN SONRA ZİYARET, AKŞAM İFTAR, GECE YARISI SAHUR PROGRAMI 

Teşkilat Başkanı Kemerli, adayların öğleden sonraki çalışma programlarının iftara kadar sürdüğünü, akşam ilçe başkanlıklarının düzenlediği Gönül Sofrası adlı iftar programlarına katıldıklarını kaydederek, iftarın ardından ev ve kahvehane ziyaretlerinin gerçekleştirildiğini, son olarak ise sahurda yine vatandaşlarla sahur programlarına katılındığını belirtti.

BİNALİ YILDIRIM İZMİR'DE MİNİ MİTİNGLER DÜZENLEYECEK 

Başbakan ve İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’ın da programının uygunluğuna göre bu programlara katılacağını aktaran Tanfer Kemerli, Başbakan'ın İzmir’de daha önce olduğu gibi ilçelerde mini mitingler düzenleyeceğini, programının henüz netleşmediğini belirtti.

HAMZA DAĞ VE ATİLA KAYA SKM DIŞINDA KENDİ PROGRAMLARINI DA UYGULAYACAK 

Teşkilat Başkanı Kemerli, önümüzdeki günlerde İzmir’deki programlara katılması beklenen Başbakan Binali Yıldırım’ın dışında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hamza Dağ ile İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mahmut Atila Kaya’nın ise SKM programlarıyla birlikte kendi kişisel programlarını uygulayacağını sözlerine ekledi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.