Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Akgül’e 'geçmiş olsun' ziyareti

Başkan Akgül’e 'geçmiş olsun' ziyareti

Hafta sonu katıldığı bir düğünde silahla havaya açılan ateş sonucu kolundan yaralanan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e çok sayıda vatandaş 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.Rapor ve izin almadan görevine devam eden Başkan Akgül’e,...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 13:52
Hafta sonu katıldığı bir düğünde silahla havaya açılan ateş sonucu kolundan yaralanan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e çok sayıda vatandaş 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Rapor ve izin almadan görevine devam eden Başkan Akgül’e, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş 'geçmiş olsun' dedi.
Ziyaretçilerine teşekkür eden Akgül, düğünlerde, asker uğurlamalarında, maç sonrası silah atma alışkanlığının artık tamamen bitmesi gerektiğini kaydetti.

Akgül, “Olayın yaşandığı düğünde çoğunluğunu çocukların oluşturduğu çok sayıda vatandaş vardı. Allah korusun daha kötü bir olayla karşılaşabilirdik. Bu olaydan millet olarak önemli dersler çıkarmalıyız. Arayan, merak eden, geçmiş olsun dileklerini ileten bütün vatandaşlara teşekkür ederim.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.