Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Batur’dan bayram mesajı

Başkan Batur’dan bayram mesajı

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi Meclis salonunda Belediye personeliyle bayramlaştı.

  • Ege Postası
  • 19.09.2015 - 10:32
İZMİR- Narlıdere AKM’de düzenlenen bayramlaşma törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Başkan Yardımcısı Ali Ulvi Dülger, belediye birim müdürleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı.
 
Barış ve Huzur diliyorum
Narlıdere Belediyesi personel bayramlaşmasında çalışanlara yönelik bir konuşma yapan Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur her ne kadar ülkemizde bir bayram tadı olmasa da bayramların barışçı ve birleştirici ruhunun önce Türkiye’mize, sonrada Dünyaya yayılmasını diliyorum diyerek sözlerine başladı. Batur, "Her gelen şehit haberi ile bir kez daha yıkılıyor ve şehitlerimiz ve aileleri için üzülüyoruz. Ülkemizi teröre boğan bu kanayan yarasını siyasi amaçları uğruna kullananlar elbet bir gün yüce Türk milletine hesap vereceklerdir. Hepimizin gözü önünde cereyan eden bu acı olaylar hepimize şunu hatırlatmalıdır ki önümüzdeki seçimler ülkemizin, bizim doğmuş ve doğacak çocuklarımızın kaderini çok derinden etkileyecek seçimlerdir. Ülkenin evlatları birbiri ardına şehit düşerken, şehirlerimize terörize edilirken hala daha Milletvekili hesabı yapanlara en güzel cevabı sandıkta yine milletin kendisi verecektir. Ben Kurban Bayramınızı ailenizle, sevdiklerinizle barış ve huzur içinde geçirmenizi diliyorum. Hepinize iyi bayramlar” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.