Dolar 34,2585
%0.05
Euro 37,6111
%-0.05
Altın 2.920,540
%-0.03
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Çakır: Turgut Özal, Türkiye'de büyük reformlar yaptı

Başkan Çakır: Turgut Özal, Türkiye'de büyük reformlar yaptı

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Türkiye’de çok büyük reformlar gerçekleştirdiğini belirtti.         Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi ile Malatya Kültür...

  • Ege Postası
  • 20.04.2013 - 16:32
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Türkiye’de çok büyük reformlar gerçekleştirdiğini belirtti.

        Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi ile Malatya Kültür Yaşam Derneği işbirliğiyle İnönü Kapalı Çarşısı’nda 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefatının 20. yılı dolayısıyla açılan 'Malatya ve Özal' konulu fotoğraf sergisini gezdi.

        Resimleri tek tek inceleyen Başkan Çakır Turgut Özal’ın Türkiye’de çok büyük reformları gerçekleştirdiğini belirterek, "Özal’ı gelecek kuşaklara daha iyi anlatabilmek için her yıl farklı organizasyonlar yapıyoruz. Onun ne kadar büyük bir devlet adamı olduğunu biz biliyoruz. Genç kuşaklarında bilmesi gerekiyor. Türkiye Özal’ı özlüyor. Türk milleti onu kalbinde yaşatıyor." dedi.

        Pazar akşamına kadar açık kalacak olan sergide, 20 aileden alınan ve merhum Cumhurbaşkanı’nın Malatya ziyaretlerinde çekilen 48 fotoğraf yer alıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.