Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Çalkaya’ya anlamlı destek

Başkan Çalkaya’ya anlamlı destek

Sekiz Mahallesi olan Balçova’da görev yapan mahalle muhtarları Başkan Çalkaya ile bir araya gelerek beş yılın değerlendirmesini yaptı.

  • Ege Postası
  • 19.12.2013 - 10:25
İZMİR- Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek beş yılda yapılan çalışmaları değerlendirdi. Balçova Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Bahçelerarası Mahalle Muhtarı Ahmet Güleryüz, Çetin Emeç Mahalle Muhtarı Recep Pervanlar, Eğitim Mahalle Muhtarı Sami Koçyiğit, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Mustafa Özen, İnciraltı Mahalle Muhtarı Feridun Önkol, Korutürk Mahalle Muhtarı Ekrem Esenlik, Onur Mahalle Muhtarı Hamit İhsan Tanes, Teleferik Mahalle Muhtarı Necmi Geçim katıldı. Toplantıya katılan Mahalle Muhtarları beş yıllık süre içinde yaptığı hizmetler ve gösterdiği uyumlu çalışmadan dolayı nedeniyle Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’ya teşekkür etti.

Görevde oldukları sürece Balçova için önemli çalışmalar yapan Muhtarlar ile çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Çalkaya ise “Bizler her ayın son haftası bir araya gelerek ilçemizin sorunlarını masaya yatırıyorduk. İlçemizde yapılması gereken tüm işleri, eksiklikleri muhtarlarımızla belirledik. Bu koordineli çalışmanın Balçova Halkı’na çok katkısı oldu. Bundan sonra da aynı uyum içinde çalışmalarımızı sürdüreceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.