Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ dur durak bilmiyor!

Başkan Karabağ dur durak bilmiyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı’da bulunan yöre derneklerinin etkinliklerinde vatandaşları yalnız bırakmıyor. Karabağ, ilk olarak Bayraklı’da Kulalı hemşerileri ile buluştu ardından Sasalı’da Çıldırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin düzenlediği pikniğine katıldı. Karabağ’ın son durağı Sasalı’daki Zülfikar Alevi Derneği’nin bahar şenliği oldu. Başkan Karabağ keşkek dövdü, halay çekti...

  • Ege Postası
  • 06.05.2015 - 10:33
İZMİR - Başkan Karabağ’ın ilk durağı aynı zamanda memleketi olan Kulalıların Bayraklı sahilinde düzenlediği geleneksel keşkek etkinliğine katıldı. Burada memleketlilerine seslenen Başkan Karabağ, “Bir Kulalı olarak ikinci dönemde belediye başkanlığı yapıyoruz. Hızlı bir şekilde hizmet binamızı bitirerek, güzel eserlerle bu dönemi tamamlamak istiyoruz” dedi. Karabağ konuşmasının ardından eşi Bahriye Karabağ ile birlikte odun ateşinde dev kazanda pişen keşkeği dövdü.



HALAY ÇEKTİ
Karabağ daha sonra Sarnıç’ta piknikte buluşan Ardahan ili Çıldırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Piknikte çocuklarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektiren Karabağ, Çıldırlılarla davul zurna eşliğinde halay çekti. Karabağ’ın son durağı ise kentin diğer yakasındaki Sasalı oldu. Zülfikar Alevi Derneği’nin bahar şenliğine katılan Başkan Karabağ Nafiz Gürman Mahallesi’nde yapılacak Cemevi projesi ile ilgili bilgi verdi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.