Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ yeni yıl geleneğini bozmadı

Başkan Karabağ yeni yıl geleneğini bozmadı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeni yıla saatler kala ev ziyaret yaparak göreve geldikten sonra başlattığı geleneği bozmadı. Karabağ, “Yeni yıla Bayraklı halkıyla birlikte girmekten mutluluk duyuyorum. Nice sağlıklı, mutlu ve barış dolu seneler bizlerin olsun” dedi. Karabağ ailesi yılbaşında yine ev ziyaretleri yaptı

  • Ege Postası
  • 01.01.2016 - 11:23

Başkan Hasan Karabağ "yeni yıl geleneği" bu yıl da sürdürdü. Yılbaşına saatler kala ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Karabağ misafir olduğu evlerde ilgiyle karşılandı. Başkan Karabağ ile eşi Bahriye Karabağ’ın ilk ziyaretini Zeynep Tolgay'ın Nafiz Gürman Mahallesi'ndeki evine yaptı. Tolgay ailesini fertleriyle sohbet eden Başkan Karabağ anne Zeynep'in ekonomik olarak zor durumda olduğunu ögrenince, anneye iş sözü verdi. Başkan Karabağ'ın bu müjdesi aileyi adeta sevince boğdu.


GECE BOYU SÜRDÜ
Başkan Karabağ’ın ikinci ziyareti Mansuroğlu Mahallesi’nde oturan Yurdagözü ailesine oldu. Fehime ve Mehmet Yurdagözü'nün evine konuk olan Karabağ aileyle uzun süre sohbet edip belediye projelerini anlattı. Karabağ'ın son ziyareti ise Manavkuyu Mahallesi'nde yaşayan Karaduman ailesinin evi oldu. 
GELENEK HALİNE GELDİ
Başkan Karabağ, her yıl olduğu gibi bu yılbaşı arifesinde ev ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek, "Bunu gelenek haline getirdik. Vatandaşlarımızla bir arada olmak bizi mutlu ediyor. Onlarla uzun uzun sohbet ettik. Dertlerini dinledik. Projelerimizi anlattık. Yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.