Dolar 32,5761
%0.19
Euro 35,0893
%0.33
Altın 2.443,030
%0.3
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kırkpınar’dan Aytun Çıray açıklaması: O sözleri söyleme amacım…

Başkan Kırkpınar’dan Aytun Çıray açıklaması: O sözleri söyleme amacım…

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar TV35 ekranlarında yayınlanan Menderes Fırtınası programına konuk oldu. Gündeme ve İYİ Parti’nin İzmir hedeflerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Kırkpınar, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray için söylediği sözlerine de açıklık getirdi. Kırkpınar, "Ben Aytun Bey’in arada bir ilçeleri ziyaret etmesi anlamında söylemedim o sözleri. Partimizin içerisinde yaşanmış bazı konulardan haberdar olması gerektiği anlamında sarf ettim o sözleri” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 04.10.2020 - 16:34

EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, TV35 ekranlarında yayınlanan Menderes Fırtınası programında Mustafa Ali Fırtına’nın konuğu oldu. Gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Kırkpınar, geçtiğimiz haftalarda Aytun Çıray’ı işaret ederek söylediği “Dönüp ne yaptım demelidir” sözlerine de açıklık getirdi.

İYİ Parti’nin İzmir’deki hedeflerine ilişkin açıklamalarda da bulunan Başkan Kırkpınar, genel seçimlerde İzmir’de en kötü ihtimalle ikinci parti olmayı hedeflediklerini söyledi.

“O SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ”

İYİ Parti içerisinde bazı kopuklukların yaşanması ve Başkan Kırkpınar’ın bu kopuklukları Aytun Çıray üzerinden eleştirmesi gündeme oturmuş ve bazı kesimlerce büyük tepki görmüştü. Katıldığı bir programda Aytun Çıray ile ilgili olarak, “Teşkilat bazında bir kopukluk var. Dönüp bakıp ne yaptım demelidir” sözlerine de açıklık getiren Kırkpınar, “Ben kişiselleştirme yönüne girmem. Ama Aytun Bey doğrudan teşkilat başkanının ve başka isimleri zikredince ben de teşkilat başkanlarının ili milletvekili kadar tanıyamayacağı anlamında söyledim o sözleri. A şahsı olan teşkilat başkanı İzmir’i Aytun Bey’den daha iyi bilemez. Ama Aytun Bey de teşkilatı teşkilat başkanı kadar iyi bilemez. Benim söylemek istediğim şuydu: Teşkilatlarla bir kopukluk olduğunu Aytun Bey kendisi de ifade etmişti. Ben onun üzerine bu sözü söyledim. Benim o sözleri söyleme amacım Aytun Bey’in arada bir ilçeleri ziyaret etmesi anlamında söylemedim o sözleri. Partimizin içerisinde yaşanmış bazı konulardan haberdar olması gerektiği anlamında sarf ettim o sözleri” dedi.

“İZMİR’DE 15 İLÇE BELEDİYESİNİ ALMAMIZ GEREKİYOR”

İYİ Parti İzmir teşkilatı olarak gerçekleştirmek istedikleri hedeflerden de bahseden Başkan Kırkpınar, ilk hedefin İzmir’de 30 bin üye olduğunu söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü; “Genel seçimlerde İzmir’de en kötü ihtimalle ikinci parti olarak çıkmayı hedefliyoruz. Genel seçimlerde aldığımız sonuçlardan sonra da İzmir’de 15 ilçe belediyesini almamız gerekiyor diye düşünüyorum. Bu da var hedefimde.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.