Dolar 34,2588
%0.05
Euro 37,6243
%0.06
Altın 2.880,820
%-0.99
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu'ndan Başbakan'a miting mesajı: Çözüleceğine inanıyorsa...

Başkan Kocaoğlu'ndan Başbakan'a miting mesajı: Çözüleceğine inanıyorsa...

Son günlerde sıkça tartışılan ve İzmir’de yanıtı merakla beklenen sorular arasında yer alan, AK Parti tarafından Başbakan Erdoğan’ın katılacağı bir miting düzenlenip düzenlenmeyeceği konusuna İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan da yorum geldi. Başkan Kocaoğlu, miting fikrini yanlış bulduğunu savunurken, “Buyursun gelsin” diyerek zamanlamanın doğru olmadığına değindi.

  • Ege Postası
  • 18.06.2013 - 13:06
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ-Basın mensuplarının kent gündemi ile ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, Başbakan’ın İzmir’de yapmayı planladığı miting ile ilgili soruya “Sayın Başbakan buyursun gelsin. Türkiye’nin her yerinde miting yapar, İzmir’de de yapar. Orada bir şey yok. Bu benim görüşüm. Bu sürecin en az hasarla atlatılması esastır. Yaşananların ülkeye ve ekonomiye zarar verdiği bir gerçektir. Sayın Başbakan miting yaprak bu problemin çözüleceğine inanıyorsa, ki öyle inanıyor, yapıyor. Tabii ki bu mitingi yapacaktır. Ama olaya daha sükunetle bakıp, daha toleranslı davranıp olayın bir an evvel bitmesi bizim temennimizdir. Sayın Başbakanımızın da temennisidir. Hayırlısı olsun” yanıtını verdi.

“METRODA KEŞİF ARTIŞI GELİNCE ÇALIŞMALAR HIZLANACAK”

Başkan Kocaoğlu, dünkü Ankara ziyareti ve metrodaki keşif artışı ile ilgili temasları hakkında da, “Dün içişleri bakanımızla görüştük. Metrodaki ikinci etap ihalede keşif artışı söz konusuydu. Onu sayın bakanımızla görüştüm. İmzaladı ve Bakanlar Kurulu’na havale etti. Konuyu takip edecek ve en kısa zamanda çıkmasını sağlayacak. Sayın bakanımız Muammer Güler yardımcı olacağını söyledi. Onun dışında akşam da çevre bakanımızla görüştük. Onunla da çevre bakanlığıyla ilgili belli konularımız var, onları görüştük. Her iki görüşmemiz de iyi geçti. Metro iyi gidiyor, keşif artışı gelince çalışmalar hızlanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.