Dolar 34,2557
%0.05
Euro 37,6515
%0.05
Altın 2.912,740
%-0.3
Bist-100 9.066,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Küçükler, ETSO Meclisi'ne misafir oldu

Başkan Küçükler, ETSO Meclisi'ne misafir oldu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) Temmuz ayı meclis toplantısına misafir oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı, meclis üyelerine, hizmet süresinde gerçekleştirdiği faaliyetler...

  • Ege Postası
  • 28.07.2013 - 12:53
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) Temmuz ayı meclis toplantısına misafir oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı, meclis üyelerine, hizmet süresinde gerçekleştirdiği faaliyetler ve yeniden göreve seçilmesi halinde yapacağı projeler hakkında sunum yaptı.

Meclis Başkanı Saim Özakalın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Özakalın, ETSO Meclisi’nin aylık toplantılarına, ildeki bürokratları, siyasileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini konuk ederek kurumlar arası işbirliğini güçlendirmeye çalışacaklarını söyledi.

Özakalın’ın konuşmasının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, 2004-2013 yılları arasındaki faaliyetleriyle ilgili sunum yaptı. Küçükler, devam etmekte olan ve yeniden belediye başkanlık görevine seçilmesi halinde önümüzdeki dönemde de yapmayı düşündüğü projeler hakkında da bilgi verdi.Büyükşehir Belediye Başkanı, hayata geçirilen projelerle Erzurum’un modern bir şehir görüntüsüne kavuştuğunu belirtti, bunda şehir halkının verdiği desteğin büyük rolü olduğunu vurguladı.

Erzurum’un yeni kent meydanlarına kavuşturulması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Küçükler, insanların bir araya geldiği, iletişime geçtiği, ortak aktiviteler ve eğlencelerin düzenlendiği meydanların, Erzurum’un gelecekteki sosyal yapısı için çok önemli olduğunu vurguladı. Kentsel dönüşüm projelerine de dikkati çeken Küçükler, "Belediye olarak gayrimenkul zenginiyiz. Şehir merkezinde site şeklinde toplu konut alanları oluşturmak isteyen müteahhitlere her türlü desteği vermeye hazırız." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.