Dolar 34,1970
%0.05
Euro 38,1374
%0.11
Altın 2.898,480
%0.09
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Öztürk, ilk orucunu ‘Seyhan’ın İftar Sofrası’nda açtı

Başkan Öztürk, ilk orucunu ‘Seyhan’ın İftar Sofrası’nda açtı

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Ramazan ayının ilk iftarını, Çifte Minareli Camii yanına kurulan Seyhan İftar Sofrası’nda vatandaşlarla birlikte yaptı.Eşi ve çocuklarıyla birlikte iftar saatine yakın bir zamanda Seyhan İftar Sofrası’na...

  • Ege Postası
  • 10.07.2013 - 11:00
Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Ramazan ayının ilk iftarını, Çifte Minareli Camii yanına kurulan Seyhan İftar Sofrası’nda vatandaşlarla birlikte yaptı.

Eşi ve çocuklarıyla birlikte iftar saatine yakın bir zamanda Seyhan İftar Sofrası’na gelen Başkan Öztürk burada oruçlarını açmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti. Aynı anda bin kişinin iftarını açabileceği Seyhan Belediyesi İftar Sofrası’na vatandaşların yanı sıra çadıra yakın bir bölgede bulunan Sabancı Kız Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileri, temizlik işçileri ve iftar saatinde mesai yapan memurlar da geldi. Seyhan Belediyesi’nin Adana’da bir Ramazan geleneği haline getirdiği ‘İftar Sofrası’ uygulaması bu yıl da gerçekleştirildi. İkram edilen yemek masraflarının hayırsever kişi ve kuruluşlar tarafından karşılandığı iftar sofrasında her gün bin kişi orucunu açacak. Seyhan Belediyesi ayrıca Ramazan ayı boyunca Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi bahçesinde her gün 500 kişiye iftar saatinde yemek ikramı yapıyor. Yine Seyhan Belediyesi 100 civarında Suriyeli sığınmacıya tedavi gördükleri hastanelerde iftarda yemek ikramı yapacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.