Dolar 34,1788
%0.05
Euro 38,2862
%0.32
Altın 2.898,930
%-0.73
Bist-100 9.679,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şahin engellilerle Gangnam Style dansı yaptı

Başkan Şahin engellilerle Gangnam Style dansı yaptı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, CHP Menemen İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği etkinlikte engelli çocuklarla Gangnam Style dansı yapan Menemen Belediye Başkanı Tahir ŞAHİN; engelli bireyler ve ailelerinin yaşamını kolaylaştırmak adına hayata geçirdiği ‘Engelli Aracı’nı ise ilk olarak OÇEM öğrenci ve velilerine tanıttı.

  • Ege Postası
  • 04.12.2013 - 10:13
İZMİR-Belediye Başkanlığı görevine başladığı 1999 yılında, Emiralem Sabahat Akşıray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ne (OÇEM) yaptığı ziyaretle, engelli vatandaşlarımızı daha da yakından tanıdığını ifade eden Menemen Belediye Başkanı Tahir ŞAHİN; sabah saatlerinde OÇEM’de gerçekleştirilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde engellilere müjde verdi. 7 yıldır ulaşım desteği verdiği OÇEM’de eğitim gören otistik öğrencilerin yanı sıra tüm engellilere ücretsiz hizmet verecek engelli aracını hizmete açtıklarını müjdeleyen Başkan Şahin; “Biz engelli bireyler ve ailelerini çok önemsiyoruz. Bu sebeple engelli vatandaşlarımızı getirip götürmek için dizayn edilmiş asansörlü bir aracı hizmete geçirdik. Bir telefonla ayaklarına kadar gidecek. Ailelerimiz çocuğunu bir yere götürmek istediğinde, ücretsiz olarak engelli aracımızdan faydalanabilecek. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü anısına bu aracımız bütün ailelerimize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan ŞAHİN, Gangnam Style dansı yaptı
CHP Menemen İlçe Kadın Kolları’nın “Engelleri Birlikte Aşacağız” sloganıyla Belediye Cafe’de düzenlediği bir diğer etkinlikte ise engelli çocuklarla Gangnam Style dansı yapan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; üzerinde “Engelleri Birlikte Aşacağız” yazan pastayı etkinliğe katılan CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Kazım Taklak, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri Başkan ve Yöneticileri, Muhtarlar, Gaziler, engelli bireyler ve aileleri ile birlikte kesti.

Başkan ŞAHİN; “Engelli Bakım Merkezi Boynumuzun Borcu”

‘Engelsiz Bir Menemen’ yaratmayı hedeflediklerini ve bu düşünceden hareketle son dönemde ilçe merkezindeki tüm kaldırımları engellilerin kullanımına uygun hale dönüştürdüklerini açıklayan Başkan Tahir Şahin; toplumun engelli ailelerimizi tanıması, anlaması ve destek vermesi gerektiğini ifade ettiği konuşmasında, “Engellilerimize yönelik hizmetlerimiz, katkılarımız bitmeyecek. Ailelerimiz çok sıkıntılı. Bu güne kadar yaşama geçiremediğimiz, içimizde ukde olan bir projemiz var. Engelli ailemiz bir düğüne, sosyal etkinliğe yada hastaneye gideceği zaman çocuğunu nereye bırakacağını bilemiyor. İnşallah önümüzdeki süreçte bu sorunu ortadan kaldıracak bir merkez yapıp engelli çocuğa sahip ailelerimizin yaşamını kolaylaştıracağız. Böyle bir merkez oluşturmak boynumuzun borcu olsun. Biz her zaman engellilerimiz ve ailelerinin yanında olmak istiyoruz. Biz bu işleri sadece insanlık adına, Allah adına yapıyoruz. Hepinizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun” dedi.

Engelli çocukların dans gösterileriyle renklenen etkinlikte, her yaş gurubundan engellinin oynaya bildiği Bocce sporu da tanıtıldı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.