Dolar 34,2114
%0.09
Euro 37,9035
%-0.5
Altın 2.925,830
%1.03
Bist-100 9.360,00
%-3.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şahin’den hak arayan öğretmenlere destek

Başkan Şahin’den hak arayan öğretmenlere destek

24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi sorunlarını dile getirmek için Milli Eğitim Bakanlığı’na yürümek isteyen öğretmenlere Ankara’da gaz bombası, biber gazı ve tazyikli su ile müdahalede bulunulması; Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in 24 Kasım Öğretmenler Günü konuşmasında yerini aldı.

  • Ege Postası
  • 25.11.2013 - 12:25
İZMİR-Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunuş töreni öncesinde ilçede görev yapan yüzlerce öğretmene karanfil sunarak Öğretmenler Günü’nü kutlayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda ise Öğretmenler Günü öncesi sorunlarını dile getirmek isteyen öğretmenlere destek verdi.
Törende, 40 yıl hizmet verdikten sonra emekli olan Menemen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rıza Akdeniz’e plaketini sunan Belediye Başkanı Tahir Şahin, tüm eğitim emekçilerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi; “Öğretmenlik çok onurlu ve çok zor bir meslek. Hem öğrenecek, hem öğreteceksiniz. Bu kutsal mesleğin önünde eğilmemek mümkün değil. Emekli olan öğretmen arkadaşlarımıza, emeklilik hayatlarında mutluklar diliyorum. 40 yıl öğretmenlik yapan arkadaşlarımız dünyaca zorluklar çekmiş. En büyük zorluk da biber gazı yemek olmuş. Yeni gelen arkadaşlarım umarım biber gazı yemeden bir 40 yıl geçirirler.”
Başkan Şahin’in bu konuşması, Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılan eğitimcilerden yoğun alkış aldı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin sunduğu şiirler, oratoryo ve tiyatro gösterileriyle renklenen programda, stajyer öğretmenler ise yemin ederek göreve başladı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.