Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6270
%-0.01
Altın 2.919,060
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu TBB toplantısına katıldı

Başkan Selvitopu TBB toplantısına katıldı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) encümen üyesi olan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu İstanbul’da düzenlenen TBB encümen toplantısına, ardında da meclis toplantısına katıldı.

  • Ege Postası
  • 04.11.2014 - 10:55
Bu tür toplantıları önemsediğini vurgulayan Başkan Selvitopu,  Karabağlar’ın gelişimine katkı koyacak projelerin hazırlanmasında böyle toplantıların fayda sağlayacağını söyledi.

Geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleştirilen kongrede Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) encümen üyeliğine seçilen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu İstanbul’da TBB encümen toplantısına ardından ise Ekim ayı olağan meclis toplantısına katıldı. Toplantıların yoğun bir katılımla gerçekleştiğini ve yerel yönetimlerin sıkıntılarının, ihtiyaçlarının konuşulduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu bu toplantıların yerel yönetimler için oldukça önemli olduğunu söyledi.

Stratejik plan görüşüldü

Selvitopu toplantılara ilişkin şunları söyledi, “Ekim ayı olağan meclis toplantısında 2015-2019 Stratejik Plan görüşmelerinin yanı sıra, 2015 yılı birlik bütçesi ile kadro görüşmelerini gerçekleştirdik. Encümen toplantısında ise, bütçe, genel bütçe vergi payları, 2014’te eksik giden paylar, belediye paylarından borç kesintisi, mültecilerden etkilenen belediyelere ek kaynak, eğitim ve sağlık hizmetlerine zorunlu pay ayrılması, genel aydınlatma sorunu, belediye başkanlarının mali sosyal hakları konularında diğer encümen üyeleriyle birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Bu tür toplantıları önemsiyorum. Belediye Başkanı olduğum Karabağlar’ın vizyonunun belirlenmesi, ilçenin gelişimine katkı koyacak projelerin hazırlanmasında bu tür programların fayda sağlayacağını düşünüyorum.”
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.