Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şenol’a formalı teşekkür

Başkan Şenol’a formalı teşekkür

İzmir’de 1. Amatör Küme 7. Grup’ta şampiyonluğun iddialı takımlarından İzaks Gaziemir Spor Kulübü’nün yöneticileri, kulübe verdiği destekten ötürü Başkan Şenol’a teşekkür etti

  • Ege Postası
  • 06.11.2012 - 11:57
İZMİR -Gaziemir’de kurulduğu ilk yıl adından söz ettirmeye başlayan ve 1. Amatör Küme 7. Grup’ta şampiyonluğun iddiaları takımları arasında yer alan İzaks Gaziemir Spor Başkan Yardımcısı Ahmet Ergen, yöneticiler İlker Esen ve Egemen Dargın ile Teknik Direktör Ahmet Say ve Antrenör Yasin Balcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Makamında ziyaret ettikleri Şenol’a, adının yazılı olduğu bir formayı hediye eden yöneticiler, “Verdiğiniz destekleri çıkarmayacağız ve şampiyon olacağız” diye konuştu.
Kendisinin de uzun yıllar amatör spor kulüplerinde yöneticilik ve başkanlık yaptığını hatırlatan Başkan Şenol, “Amatör spor kulüplerini yönetmek kolay değil. Azim ister, özveri ister. Zamanınızın büyük bölümünü alır ve yokluklarla savaşırsınız. İzaks Gaziemir Spor’un daha kurulduğu ilk yıl bu denli iddialı şekilde mücadele etmesi ve ilçemizi başarılı şekilde temsil etmesi bizleri gururlandırıyor” dedi. Şenol, ilçedeki tüm amatör spor kulüplerine destek vermek çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.