Dolar 34,1843
%-0.06
Euro 37,8762
%0.27
Altın 2.927,670
%-0.06
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şenol’a ‘semt evi’ teşekkürü

Başkan Şenol’a ‘semt evi’ teşekkürü

Gaziemir Belediyesi tarafından Evka-7 semtinde açılan Cumhuriyet Semt Evi’ndeki kursların yeni dönem açılışı, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Gönül Ayaz ve Belediye Meclis Üyesi İlhan Özgün ile CHP Gaziemir Kadın Kolları Başkanı Nil Doğan’ın da katıldığı bir törenle gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 12.10.2012 - 10:21
İZMİR-  Kursiyerlerle uzun süre sohbet eden ve şikayet ile taleplerini dinleyen Milletvekili Mustafa Moroğlu, “Kadınlarımızı sosyal ve ekonomik hayatın içine çekmek için hayata geçirilen semt evleri projesini takdirle izliyor, bu projeyi hayata geçiren Gaziemir Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ise, Başkan Şenol’un yıl sonuna kadar her mahallede bir semt evi açma hedefine doğru ilerlediğini dile getirdi. “Her mahalleye, bir belediye sloganıyla hayata geçen semt evleri, vatandaşlarımızın ikinci adresi haline gelmeye başladı” dedi. Kursiyerler, Moroğlu ve Tekin’e kurslarda ürettikleri ‘el emeği, göz nuru’ ürünlerden hediye etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.