Dolar 34,1455
%0.03
Euro 37,9569
%0.11
Altın 2.882,430
%-0.1
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Solak'a minibüsçülerden teşekkür ziyareti

Başkan Solak'a minibüsçülerden teşekkür ziyareti

İzmir minibüsçüler Esnaf Odası Taner Uğuz ve yönetim kurulu üyeleri, minibüsçüler için yapılan sosyal tesise destek olan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’a teşekküre geldiler.

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 09:47
İZMİR - Çiğli Evka-5 son durakta, minibüs esnafının yararlanacağı sosyal tesis yapıldı. Başkan Metin Solak, tesisin biran önce tamamlanarak minibüs esnafının yararlanabilmesi için inşaata önemli katkıda bulundu. Tesisin kısa sürede tamamlanmasından memnuniyet duyan İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Taner Uğuz ile yönetim kurulu üyeleri Başkan metin Solak’ı ziyaret ettiler. Esnafın mağduriyetinin giderildiğini, bu anlamda çok önemli bir hizmet verildiğini belirten Uğuz, “Başkan Metin Solak’a ne kadar teşekkür etsem azdır. Bizler bu kent için hizmet veriyoruz ve hizmetlerimizin daha kaliteli düzeye getirilmesinde Başkanımız Solak’ın emeği çok. Esnafımızın yüzünü güldürdü” diye konuştu.

“Esnafımızın yanındayız”
Her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Başkan Metin Solak, esnafın sorunlarını çözen, sıkıntılarını gideren anlayışta olduklarını söyledi. Başkan Solak şöyle konuştu; “esnafımıza her zaman kapımız açık. Kendileri bize böyle bir taleple geldiğinde biz de hiç düşünmeden verebileceğimiz katkıyı sunduk. Esnafımıza hayırlı uğurlu olsun”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.