Dolar 34,2738
%0.1
Euro 37,6407
%0.03
Altın 2.915,750
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer, Öykü Arin için kan verdi

Başkan Soyer, Öykü Arin için kan verdi

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, lösemi teşhisi konulan 3.5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı'ya donör olmak için kan verdi. Soyer, "Ne kadar çok bağışçı olursa, mutlu sona o kadar yaklaşacağız. Lütfen, lütfen, hep birlikte başarmak zorundayız." diyerek İzmirlilere kan bağışı çağrısında bulundu.

  • Ege Postası
  • 23.11.2018 - 13:52

EGEPOSTASI- Nadir görülen bir lösemi türü olan JMML hastası Öykü Arin Yazıcı için birbiri ardında kampanyalar başlatılırken, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer,  donör olmak için Cumhuriyet Meydanı'ndaki Kan Merkezi'nde kan bağışında bulundu.

Başkan Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün, 3.5 yaşında, güzeller güzeli Öykü Arin’e donör olmak için kan verdim. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Kan Merkezi'nin güler yüzlü ve uzman çalışanları, yarım saatte, yarım litre kan aldılar. Bütün kalbimle, herkesi bu kadarcık bir zahmete katlanmaya davet ediyorum. Ne kadar çok bağışçı olursa, mutlu sona o kadar yaklaşacağız. Lütfen, lütfen, hep birlikte başarmak zorundayız." ifadeleriyle herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.