Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soylu çiftçilerle bir araya geldi

Başkan Soylu çiftçilerle bir araya geldi

“Bilinçli üretim, sağlıklı toplum” paneline katılan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, seracılığın gelişimi, tarımın daha iyi noktaya gelmesi için çalışmalar yapılacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 30.05.2014 - 09:29
İZMİR-Akbaşlar Tarım Ürünleri Şirketi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “Bilinçli üretim, sağlıklı toplum” paneli Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes İlçe Tarım Müdürü Yavuz Dede, Menderes Ziraat Odası Başkanı Şener Piyar ile ilçedeki çiftçilerin katılımıyla gerçekleşti.
 
Etkinlikte konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, bereketli bir sezon dileğinde bulunarak, “ Üretici dostlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu buluşmayı gerçekleştirenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Dokuzuncusu gerçekleşen panel, tarım sektörüne önemli bir katkı sağlamaktadır. Sektör temsilcilerini bir araya getiren panel önemli verileri ortaya koyuyor. Belediye olarak ilçedeki üreticimizin kalkınması için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Seçim çalışmalarında ifade ettiğimiz 9 alanda 99 proje kapsamında ilçede tarımın gelişmesine yönelik çalışmaları hayata geçireceğiz. Seracılığın gelişimi, tarımın daha iyi noktaya gelmesi en büyük hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda üretici dostlarımızla birlikte hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.