Dolar 34,2139
%0.1
Euro 37,9024
%-0.5
Altın 2.931,340
%1.22
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Uyar muhtarlarla buluştu

Başkan Uyar muhtarlarla buluştu

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar her hafta Urla Belediyesi Birim Müdürleri ile yaptığı toplantıyı bu hafta Özbek Keşkek Evi’nde gerçekleştirdi. Muhtarlar toplantısı ile birleştirilen kahvaltılı buluşmada muhtarlar Başkan Sibel Uyar’a mahallelerinin ihtiyaçlarını bildirdiler.

  • Ege Postası
  • 11.03.2016 - 10:17
Bir önceki muhtarlar buluşmasından bu yana talep ettikleri hizmetleri gerçekleştiği için Başkan Uyar ve Birim müdürlerine teşekkür eden muhtarlar,  mahallelerinin sorun ve isteklerini dile getirdiler.  İlgili birim müdürlerinin tüm ihtiyaç ve talepleri not ettiği kahvaltılı buluşmada Başkan Sibel Uyar tüm beklentileri belediyenin yetkileri dahilinde karşılamak için çok çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Üretilen ürünlerin daha iyi koşullarda satılabilmesi için Batı Köyleri adına bir kooperatif kuracaklarının müjdesini veren Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “Kooperatif için sizlerden destek bekliyoruz. Kuracağımız kooperatif Batı Köylerini kalkındırmak için olacak. Biz ne yapıyorsak sizler için, üreten için yapıyoruz” dedi. Ayrıca Başkan Sibel Uyar, tüm muhtarlara tek tip yeni bir Muhtarlık binasının yapılması planlandığı müjdesini verdi.
19-20 Mart tarihleri arasında yapılacak Ot Festivali için gerekli çalışmaların sürdürdüğünü belirten Başkan Uyar, hep birlikte keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu geçirmek için festivale herkesi davet etti. Toplantı sonunda köy kahvelerini ve muhtarlık binasını ziyaret eden Başkan, vatandaşlarla sohbet etti.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.