Dolar 34,1871
%-0.1
Euro 37,5292
%0.14
Altın 2.891,080
%0.75
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Vekili Aldırmaz'dan dershane öğretmenlerine moral ziyareti

Başkan Vekili Aldırmaz'dan dershane öğretmenlerine moral ziyareti

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Işık Dershaneleri Barajyolu Şubesi’ni ziyaret ederek öğretmenlere moral verdi.Dershanelerde çalışan öğretmenler, bu sene Öğretmenler Günü’nü buruk karşıladı. Hükümetin Öğretmenler...

  • Ege Postası
  • 23.11.2013 - 10:57
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Işık Dershaneleri Barajyolu Şubesi’ni ziyaret ederek öğretmenlere moral verdi.

Dershanelerde çalışan öğretmenler, bu sene Öğretmenler Günü’nü buruk karşıladı. Hükümetin Öğretmenler Günü arifesinde dershanelerin kapatılmasına yönelik çalışmalarını hızlandırması öğretmenlerin acısını katladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da Işık Dershaneleri Barajyolu Şubesi’ni ziyaret ederek dershane öğretmenlerine moral verdi. Öğretmenlere çeşitli hediyeler veren Başkan Vekili Aldırmaz, öğretmenlerin çok değerli işler yaptıklarını vurgulayarak, onların moral-motivasyonunun en üst düzeyde tutulması, hayat standartlarının tüm meslek gruplarının üzerinde yapılmasının zorunlu olduğunu vurguladı. Aksi taktirde geleceğin karartılacağını ifade eden Aldırmaz, “Her meslek tartışılabilir ama öğretmenlik ala. Moral ve motivasyonunuzu da yüksek tutun. Bu millet sizlerin emeğini, hakkını biliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ve yerde öğretmenlerin emrindeyiz, yanındayız. Hangi hususta olursa olsun bize bir görev düşerse oradayız ve yanınızdayız.” dedi.

Işık Dershanesi Barajyolu Şubesi Müdürü Ebubekir Kartal da, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili çalışmaları hatırlatarak, ziyaretin öğretmenlerin moral ve motivasyonunu daha da artırdığını vurguladı.

Ziyarette Başkan Vekili Aldırmaz, öğrencilere gül ve çeşitli hediyeler taktim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.