Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yetişkin'den o projeye sert tepki: Doğa talanı yapmak istiyorlar!

Başkan Yetişkin'den o projeye sert tepki: Doğa talanı yapmak istiyorlar!

Ulaştırma Bakanlığı, Kolin tarafından işletilen İzmir’in Sığacık ilçesindeki TEOS Yat Limanı’na 40 milyon TL'lik yatırım yaparak kapasitesini artırmaya hazırlanıyor. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, sosyal medyadan hesabından bu projeye tepki göstererek, "2 sene önce hep beraber el ele verdik Seferihisarımızı koruduk, marinanın kapasite artışına engel olduk. Şimdi yine aynı kapasite yetersizliği bahanesi ile Sığacık Körfezi’nde doğa talanı yapmak istiyorlar. Şimdi yine mücadeleye başlıyoruz! Çünkü, Sığacık Körfezi balıklarındır, foklarındır, balıkçılarındır, halkındır!" dedi.

  • Ege Postası
  • 09.04.2024 - 16:15
  • Güncelleme: 10.04.2024 - 00:00

EGEPOSTASI- Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir’in Seferihisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan Sığacık Mahallesi’nde bulunan Teos (Sığacık) Yat Limanı’nın kapasitesini arttırmak için düğmeye bastı. 

Proje kapsamında liman alanının kuzeyine yeni yapılar (yüzer iskeleler, yüzer dalgakıranlar ve yüzer beton platformlar) ve ve ilave dolgu alanına çekek sahası, yatçı depoları, sanitary yapısı, kafe, teknik atölyeler, yakıt depoları ve istasyonu, ofis yapılarının eklenmesi planlanıyor.

teosmarine3-1.jpg

Öte yandan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, sosyal medyadan hesabından bu projeye tepki göstererek şunları söyledi:

"YİNE MÜCADELEYE BAŞLIYORUZ"

"2 sene önce hep beraber el ele verdik Seferihisarımızı koruduk, marinanın kapasite artışına engel olduk. Şimdi yine aynı kapasite yetersizliği bahanesi ile Sığacık Körfezi’nde doğa talanı yapmak istiyorlar. Şimdi yine mücadeleye başlıyoruz! Çünkü, Sığacık Körfezi balıklarındır, foklarındır, balıkçılarındır, halkındır!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.