Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Başkan hiç hoş gelmedin’ pankartı taşıdı,müdür oldu

‘Başkan hiç hoş gelmedin’ pankartı taşıdı,müdür oldu

Bayraklı Belediyesi’nde memurlar sosyal denge tazminatı sözleşmesi için belediye başkanı Önal’a bayrak açtı, uzun süre eylem yaptı. Eyleme katılan ve ‘Başkan hiç hoş gelmedin”, “Talimatlı başkan istemiyoruz’ pankartları taşıyan Halen Gökdemir, Kütüphane Müdürü oldu.

  • Ege Postası
  • 11.07.2024 - 12:40

Bayraklı Belediyesi’ndeki “ilginç” atama gündeme oldu. Belediyede çalışanlar memurlar sosyal denge tazminatı sözleşmesini yasal üst sınırdan vereceğini açıklayan Belediye Başkanı İrfan Önal’a tepki olarak eylem düzenledi. Belediye binası önünde ve içinde eylemler 10 gün boyunca devam etti.

DİKKAT ÇEKEN PANKARTLAR

Eyleme katılan memurlardan biri de Halen Gökdemir oldu. Gökdemir, demokratik hakkını kullanırken biraz abartıya kaçtı, taşıdığı pankartlarla dikkat çekti. Gökdemir, “Başkan hiç hoş gelmedin”, “Talimatlı başkan istemiyoruz”, “İşiniz gücünüz çalışan Bayraklı’ya ne oldu” pankartları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

MÜDÜR OLDU

Bayraklı’da SDS krizi sürerken Başkan Önal, kendisini sert sözlerle eleştiren ve taşıdığı pankartlarla belediye içerisinde adından söz ettiren Halen Gökdemir’i Kütüphane Müdürü olarak atadı.  (Gündeme Bakış)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.