Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkent'te şüpheli motosiklet paniği

Başkent'te şüpheli motosiklet paniği

Sayıştay Başkanlığı ile Dışişleri Bakanlığı'nın arasındaki üstgeçidin yanına bırakılan motosiklet, Ankara polisini harekete geçirdi. Önce bomba arama köpeği, sonra bomba uzmanı polis motosiklet üzerinde inceleme yaptı.Ankara İnönü...

  • Ege Postası
  • 10.11.2013 - 02:46
Sayıştay Başkanlığı ile Dışişleri Bakanlığı'nın arasındaki üstgeçidin yanına bırakılan motosiklet, Ankara polisini harekete geçirdi. Önce bomba arama köpeği, sonra bomba uzmanı polis motosiklet üzerinde inceleme yaptı.

Ankara İnönü Bulvarı üzerinde bulunan Dışişleri Bakanlığı ile Sayıştay Başkanlığı arasında bulunan üstgeçidin yanına demir korkuluklara zincirlenmiş halde bırakılan plakasız bir motosiklet güvenlik güçlerini hareketlendirdi.

Çevre güvenliğini alan asayiş ekibi, Bomba İmha ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen bomba ekibi, olay yerinde kısa bir inceleme yaptıktan sonra, bomba uzmanı köpeğin gelmesine karar verdi.

Getirilen bomba köpeği, motosiklet ve çevresinde arama yaparken, o sırada Eskişehir Yolu'nda araç trafiği durduruldu. Motosiklette şüpheli bir bulguya rastlamayan bomba köpeği geri çekilerek yerine bomba imha polisi geldi. Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı polis uzun süre motosiklette inceleme yaptı.

Her iki uzmanın aramasının ardından motosiklette şüpheli bir bulguya rastlanmadı. Motosiklet, zinciri kırılarak otoparka götürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.