Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batmanlı öğrencilerin Boğaz keyfi

Batmanlı öğrencilerin Boğaz keyfi

Boğaziçi Fatih Eğitim Kurumları, 2 yıldır devam ettirdiği ‘Kardeş Okul - Kardeş Aile’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman’dan gelen öğrenci ve velilerden oluşan 110 kişilik heyete İstanbul’u gezdirdi. Boğaz’da tekne turu...

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 01:39
Boğaziçi Fatih Eğitim Kurumları, 2 yıldır devam ettirdiği ‘Kardeş Okul - Kardeş Aile’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman’dan gelen öğrenci ve velilerden oluşan 110 kişilik heyete İstanbul’u gezdirdi. Boğaz’da tekne turu atan öğrenciler, İstanbul’a hayran kaldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İstanbul’daki ve Batman’daki 10 kardeş okuldan öğrenci ve velilerden oluşan 110 kişilik grup İstanbul’u gezdi. Topkapı Sarayı, Pier Loti, Sultanahmet gibi tarihi ve turistlik yerleri gezen grubun son duraklarından biri İstanbul Boğazı oldu. Tekneyle gezen grup Boğaz’da tur yaptı. Manzaraya hayran kalan öğrenciler, Boğaz’ın eşsiz güzelliği karşısında büyülendi.

Öğretmen ve öğrencilerden oluşan 110 kişilik grubun Batman’dan geldiğini ifade eden Fatih Eğitim Kurumları Genel Müdür yardımcısı Harun Çelik, projenin amacının kardeşlik olduğunu söyledi. Sultanahmet, Pier Loti, Topkapı Sarayı gibi yerleri gezdiklerini ifade eden Çelik, öğrencilerin bugün Çamlıca Tepesi gibi pek çok yeri daha gezeceğini aktardı.

Batman'dan İstanbul'u gezmeye ve tanımaya geldiğini dile getiren Elif Aktaş, “İstanbul'a ilk defa geldim. Eyüp Sultan'a, Minyatürk'e ve Rahmi Koç Müzesi'ne gittik. Herşey çok güzeldi. İstanbul'u çok beğendim.” dedi. Daha önce İstanbul’a gelmediğini belirten Ayşenur Aktaş, en çok Topkapı Sarayı ve Minyatürk’ü sevdiğini anlattı. İstanbul’u çok beğendiğini kaydeden öğrenciler, bir daha İstanbul’a gelmeyi arzu ettiklerini vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.